Γαλοπούλα με κρέμα γάλακτος μανιτάρια και πολύχρωμες πιπεριές, πάρα πολύ εύκολο και πολύ νόστιμο. Η γαλοπούλα είναι που κάνει τη διαφορά στη γεύση...
Τι χρειαζόμαστε:
- 700 γρ γαλοπούλα
- 1 πιπεριά κόκκινη (ή φλωρίνης)
- 1 πιπεριά πράσινη
- 250 γρ μανιτάρια φρέσκα (κατά προτίμηση αγκάρικους, τα κόβουμε στη μέση)
- 100 γρ. τυρί γκούντα
- 100 γρ τυρί παρμεζάνια
- 500 ml κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο λάδι
- 2-3 κουταλιές νερό
Πως το κάνουμε:
- Κόβουμε τη γαλοπούλα σε μικρά κομμάτια και βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Ψιλοκόβουμε σε κυβάκια τις πιπεριές.
- Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και αφού ζεσταθεί βάζουμε τη γαλοπούλα και τις πιπεριές και τα τσιγαρίζουμε ελαφρώς.
- Χαμηλωνουμε τη φωτιά ώστε να βράσουν σιγά σιγά, προσθέτοντας πολύ λίγο νεράκι 2 με 3 κουταλιές.
- Όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα βράζουμε λίγο ακόμη.
- Τέλος όταν είναι έτοιμα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και μαζί και τα τυριά και τα αφήνουμε να πάρει καλή βράσει ώστε να λιώσουν τα τυριά και να πήξει λίγο η κρέμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδέυουμε με ρύζι μπασμάτι ή ότι ρύζι θέλουμε.
Συνοδέυουμε με ρύζι μπασμάτι ή ότι ρύζι θέλουμε.