Κουνελάκι με Βαλσάμικο και Μέλι

kounelaki-balsamiko-meli

Εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κουνέλι
  • ελαιόλαδο
  • 2 σκ.σκόρδο
  • 4 κ.σ. μουστάρδα
  • 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 ποτήρι νερού κρασί λευκό
  • νερό

Πως το κάνουμε:

  1. Χωρίζουμε το κουνελάκι σε μικρές μερίδες.
  2. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε ελαφρά το κουνελάκι.
  3. Ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και το αφήνουμε να δώσει το άρωμα του (προσοχή να μην καεί ).
  4. Προσθέτουμε τη μουστάρδα τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, το βαλσάμικο και το μέλι αφού τα έχουμε ανακατέψει πρώτα όλα μαζί.
  5. Σβήνουμε το φαγητό μας με το κρασί και προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί για να ψηθεί το φαγητό μας .
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή ταιριάζει με πατάτες τηγανιτές αλλά για καλό τραπέζι με σφιχτό πουρέ πατάτας.

Related Articles

qr code

Και μη ξεχάσετε να μας ψηφίσετε!

Δε - Τε
07:00-14:00, 17:00-21:00

Τρ - Πε - Πα
07:00-14:00, 17:00-21:00

Σα
07:00-18:00

Κυ - Αργίες
07:00-15:00

Κυ - Χειμώνα
Κλειστά

  
  

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη
07:00-14:00, 17:00-21:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
07:00-14:00, 17:00-21:00

Σάββατο
07:00-18:00

Κυριακές - Αργίες
07:00-15:00

Κυριακές - Χειμώνα
Κλειστά