Εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή.
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 κουνέλι
- ελαιόλαδο
- 2 σκ.σκόρδο
- 4 κ.σ. μουστάρδα
- 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. ρίγανη
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 ποτήρι νερού κρασί λευκό
- νερό
Πως το κάνουμε:
- Χωρίζουμε το κουνελάκι σε μικρές μερίδες.
- Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε ελαφρά το κουνελάκι.
- Ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και το αφήνουμε να δώσει το άρωμα του (προσοχή να μην καεί ).
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, το βαλσάμικο και το μέλι αφού τα έχουμε ανακατέψει πρώτα όλα μαζί.
- Σβήνουμε το φαγητό μας με το κρασί και προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί για να ψηθεί το φαγητό μας .
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή ταιριάζει με πατάτες τηγανιτές αλλά για καλό τραπέζι με σφιχτό πουρέ πατάτας.
Η συνταγή αυτή ταιριάζει με πατάτες τηγανιτές αλλά για καλό τραπέζι με σφιχτό πουρέ πατάτας.