Τι χρειαζόμαστε:
- λίγο θυμάρι
- κουνέλι σε κομμάτια
- 1 κούπα νερό
- μουστάρδα
- 1 κούπα κρέμα γάλακτος
- αλάτι, πιπέρι
- λίγο αλεύρι
Πως το κάνουμε:
- Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
- Αλευρώνουμε τα κομμάτια και σε ένα τηγάνι, μόλις ζεσταθεί το λάδι, ροδίζουμε το κρέας.
- Επειτα μεταφέρουμε το κρέας και το λάδι του σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη μουστάρδα και μια κούπα νερό.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψηνουμε για 15 λεπτά.
- Προσθέτουμε 1 κούπα κρέμα γάλακτος και σιγοψήνουμε το φαγητό για 45 λεπτά.(αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι).
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.