Κουνελάκι με Μουστάρδα

kounelaki-moustarda

Τι χρειαζόμαστε:

  • λίγο θυμάρι
  • κουνέλι σε κομμάτια
  • 1 κούπα νερό
  • μουστάρδα
  • 1 κούπα κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι
  • λίγο αλεύρι

Πως το κάνουμε:

  1. Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
  2. Αλευρώνουμε τα κομμάτια και σε ένα τηγάνι, μόλις ζεσταθεί το λάδι, ροδίζουμε το κρέας.
  3. Επειτα μεταφέρουμε το κρέας και το λάδι του σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη μουστάρδα και μια κούπα νερό.
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψηνουμε για 15 λεπτά.
  5. Προσθέτουμε 1 κούπα κρέμα γάλακτος και σιγοψήνουμε το φαγητό για 45 λεπτά.(αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι).
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.

Related Articles

qr code

Και μη ξεχάσετε να μας ψηφίσετε!

Δε - Τε
07:00-14:00, 17:00-21:00

Τρ - Πε - Πα
07:00-14:00, 17:00-21:00

Σα
07:00-18:00

Κυ - Αργίες
07:00-15:00

Κυ - Χειμώνα
Κλειστά

  
  

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη
07:00-14:00, 17:00-21:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
07:00-14:00, 17:00-21:00

Σάββατο
07:00-18:00

Κυριακές - Αργίες
07:00-15:00

Κυριακές - Χειμώνα
Κλειστά